A bodico.hu webshop külön oldala,
ahol egészséggel, szépséggel kapcsolatos cikkek, tanácsok, praktikák, ételreceptek, képek, videók, versek, idézetek, gondolatok találhatóak.

BODICO TEAFAOLAJ


BODICO TEAFAOLAJ


* eredeti ausztrál * a teafa Melaleuca alternifolia leveléből készült 
* 100 % tisztaságú * természetes, desztillációval készült esszencia! 

Bizonyára mindannyiunkkal előfordult már, hogy egy termék használata során nem 
mindenben igazolta a leírásban foglaltakat. Nos, a teafaolajról nyugodtan kijelenthetjük: ez a termék valóban "tud" mindent, amit állítanak róla. 

Sok-sok elégedett vásárlónk, és saját, személyes tapasztalataink alapján nem 
véletlen tehát, hogy a teafaolaj mára a legkeresettebb termékeink közé tartozik. 

A minden kereskedelmi láncot kizáró, közvetlen értékesítési 

politikánknak köszönhető, hogy ezt a csodálatos olajat - csúcsminőségben - 

Napjainkban a betegségeink nagy részét baktériumok, vírusok és gombák okozzák;immunrendszerünkre pedig a lelki, szellemi és materiális környezetszennyezés következtében óriási teher hárul. Ezek elkerülésének egyik élharcosa a hazánkban még kevéssé ismert gyógyító elixír, a teafaolaj.

Képtalálat a következőre: „teafaolaj”

Mire használjuk:


  • Kiváló, antiszeptikus hatású, baktérium-, vírus- és gombaölő szer.
  • Immunrendszer-erősítőként jól alkalmazható nátha, megfázás, influenza, torokfájás, arc- és homloküreg gyulladás a felső légutak nyálkahártya gyulladása esetén.
  • A nőgyógyászatban nélkülözhetetlen a vagina gombás fertőzése (candida albicans) és gyulladása, nemi fertőzések esetén.
  • Kitűnően használható arthritis, izom- és más fájdalmak csökkentésére, húgyúti- és hólyag megbetegedések, visszértágulás, lábszag, lábgomba, horzsolások, vágott seb, égési seb, herpesz, kullancs- és rovarcsípés, kiütés, pattanás, szemölcs, hajkorpa, hajtetű, viszkető fejbőr, zsíros haj kezelésére.
  • Gyógyítja a fogágyak bakteriális betegségeit; megakadályozza az ínysorvadáshoz vezető fogínyvérzést. A háztartásban a fehérnemű higiéniában, a vizes helyiségekben előforduló penész; a rovarok, élősködők elűzésére, a háziállatok ápolására és parazitáik eltávolítására.
  • Alkalmas az egész lakás fertőtlenítésére, szagtalanítására!
  • És természetesen aromalámpába, párologtatóba légtisztításhoz, rovarok elűzésére! A teafaolaj sajátságos illata hatásosan közömbösíthető néhány csepp levendulaolaj vagy citromolaj hozzáadásával!
Sokrétű hatása miatt a TEAFAOLAJ az ausztrálok szerint valóságos minipatika!


Házipatika tippek és tanácsok:
Különösen érdekes az a felfedezés, hogy a teafaolaj antiszeptikus hatása gennyes és véres sebbel érintkezve fokozódik! Még a nehezen gyógyuló sebek is gyorsan behegednek, ha lemosás illetve borogatás során érintkeznek e kivételes gyógyerejű olajjal, amely
illatosítót, konzerváló anyagot nem tartalmaz!


BABAÁPOLÁS!
Fürdővízbe teáskanálnyi olívaolajhoz 1 cseppet.
Pelenkacserénél: teáskanálnyi babakrémbe 1 cseppet keverni.
Tejótvarra: 2 teáskanálnyi olívaolajhoz 5 cseppet.

Horzsolás, vágott seb, herpesz, ekcéma, sömör, rovarcsípés, kiütés, égés, napégés esetén a sérült felületre bedörzsölni.

Kitűnően alkalmas bőrsérülés fertőtlenítésére, mivel a seb nem ég tőle; nem károsítja sem a szöveteket, sem a nyálkahártyát. 

Fülfájdalomnál belecseppenteni a fülbe.

Arthritis, izomfájdalom, izomláz esetén: 1 rész teafaolaj, 10 rész hidegen sajtolt növényi olaj keverékét megmelegítve masszírozza be.


Torokfájás, dohányzás okozta köhögés, szájszag esetén: meleg vízzel telt pohárba 5-10 csepp teafaolaj, ezzel gargalizálni.

Megfázás, nátha, arcüreggyulladás, arc-szauna esetén inhaláláshoz: 2 liter forró vízbe 10 csepp teafaolaj. Becsukott szemmel inhalálni.


Fogínygyulladásnál közvetlenül a fogínybe dörzsölni. Nem túl kellemes íze miatt célszerű egy pohár meleg vízben pl. levendulaolajjal keverni, és azzal gargalizálni.

A haj korpásodása ellen, hajápolásra, hajparaziták ellen: 5 csepp teafaolajat a samponhoz, vagy vízbe keverve, bemasszírozni a fejbőrbe, azután jól kiöblíteni.

Hólyag- és húgyúti megbetegedések, fertőzések esetén ülőfürdőként;  adjunk 6 cseppet a fürdővízhez.

Fáradt, sérült lábak frissítésére, lábszag ellen: meleg vízbe 10 csepp teafaolaj.
Lábgomba kezelésére: 4 cseppet tenni egy meleg lábfürdőbe, majd bedörzsölni az érintett területet az illóolaj hordozóolajos elegyével.

Fehérnemű higiéniához: a folyékony mosószerbe pár cseppet.
Fürdőszobában, konyhában a penészfoltok tisztítására, általános fertőtlenítésére, felmosáshoz, 1 liter vízhez 3-5 csepp teafaolajat adni.

Levegő tisztítására, rovarok távoltartására: párologtatóba, aromalámpába, mécses-házikóra pár csepp, vagy 10 csepp a kempinglámpa olajához, néhány csepp levendulaolajjal keverve.

Alkalmazásánál a szem környékét kerülni kell. Gyermekeknél mindig higítva kell használni.

Veszélyei: Allergiát ritkán okoz, de az előírtnál hosszabb ideig tárolt illóolaj gyakrabban kiválthatja.

100% tisztaságú  természetes eszencia!
eredeti ausztrál * Melaleuca alternifolia * Tea Tree Oil
10ml/üveg

Ára: 1.190,- Ft/db
BODICO Klubtagoknak:
Bónuszár: 1.000,- Ft
Klubár: 850,- Ft/db
(hogy azonnal a kedvezőbb áron vásárolhass, regisztrálj ingyenesen

a BODICO Szépségklubba!  ITT megteheted!
Megvásárolni ITT tudod!