A bodico.hu webshop külön oldala,
ahol egészséggel, szépséggel kapcsolatos cikkek, tanácsok, praktikák, ételreceptek, képek, videók, versek, idézetek, gondolatok találhatóak.

Tudod, mihez szükséges az E-vitamin?





Az E-vitamin (vagy tokoferol) egy antioxidáns hatású zsírban oldódó vitamin, vagyis véd a szabad gyökök károsító hatásától. Főképp az egyes sejtek sejthártyáját védi, hozzájárul az öregedési folyamatok gátlásához. Ezt a védő hatást úgy éri el az E-vitamin, hogy nagy oxidáló hatása révén a szabad gyökök hamarabb lépnek vele reakcióba, mint a szervezetünk sejtjeivel.
Sőt, egyes felmérések és feltételezések szerint igen jó hatása van a nemi működésben is...

E-vitaminos krém 
* nappali * 
50 ml 

Vitalizáló nappali krém, értékes vitaminkomplexekkel. Megóvja a bőrt a káros környezeti befolyásoktól és szabályozza annak természetes nedvességháztartását. A könnyű Emulzió minden bőrtípusra, még az érzékeny bőrre is megfelelő. Javítja a Make-Up és a színezett púder ragyogását, tartósságát. 




E-vitaminos krém 
* éjszakai * 
50 ml 

Vitaminokat tartalmazó, különösen gazdag, tartalmas ápoló krém érzékeny bőrre. A természetes olajok, a Collagen és Elastin az éjszakai pihenő fázisban ápolják és nyugtatják a bőrt, hátráltatják a ráncképződést. A bőrfelületen egy óvó Lipidfilm csökkenti a nedvességvesztést és megtartja annak 
simaságát, rugalmasságát.




Jó, ha tudod: minden termék azonnal megvásárolható, vagy rendelni itt tudsz:

Kedvezményes (bónusz) áron akkor tudsz vásárolni, ha ingyenesen regisztrálsz a BODICO Szépségklubba.

Csak egy kattintás: REGISZTRÁLOK

Regisztráció nélkül minden esetben az eladási árak érvényesek!
A regisztráció tehát nem feltétel, csupán lehetőség a kedvezményre, vagy Tőled függően a jövedelmed kiegészítésére