A bodico.hu webshop külön oldala,
ahol egészséggel, szépséggel kapcsolatos cikkek, tanácsok, praktikák, ételreceptek, képek, videók, versek, idézetek, gondolatok találhatóak.

Alvás közben is fogyhatsz

Ajánld ismerőseidnek! 



Én ugyan nem hiszek a mozgás nélküli fogyókúrában, ám ha van kedved, és fogyni szeretnél, próbáld ki; többen esküsznek erre a keverékre.
Azt mondják, nem szükséges hosszú kilométereket futni, esetleg edzőteremben sínylődni, elég, ha lefekvés előtt megiszod a szükséges adagot a "fogyókúrázók álma" keverékből, és máris karcsúbban ébredsz reggel.
A fahéj és méz keveréke akkor is dolgozik, ha csak ülsz, vagy fekszel. A keverék felgyorsítja az anyagcserét, beindítja az emésztést, így sikeresen szabadít meg a fölösleges kilóktól, és a méreganyagoktól is. Közben a méz értékes vitaminokkal tölti fel a szervezetedet.
A nagy titok;
Keverj össze egy kiskanál ceyloni őrölt fahéjat és két evőkanál mézet 250 ml forró vízben.
Természetesen - az arányok megtartásával - nagyobb adagot is bekeverhetsz, így a nap folyamán bármikor ihatsz belőle.
Ám a legfontosabb, hogy lefekvés előtt feltétlenül igyál egy pohárral.
Ha kipróbáltad, várjuk a tapasztalataidat!



És ha mégsem fogysz látványosan, akkor is csak jót teszel a szervezetednek ezzel az itallal;
A FAHÉJ az egyik legrégebb óta használt gyógy- és fűszernövény. Nem véletlenül. Nagyszerű emésztésjavító, görcsoldó, fertőtlenítő hatású, ráadásul képes akár hússzorosára gyorsítani a cukoranyagcsere folyamatát. Megelőzi a vércukorszint ingadozását, gátolja a cukormolekulák más molekulákkal való összekapcsolódását, valamint növeli az inzulin és az antioxidánsok hatékonyságát. Mindezeknek köszönhetően hosszú időre teltségérzetet ad, megszünteti a puffadást, lúgosít, sőt a hangulatunkra is pozitív hatással van.

A MÉZ, maga az életelixír. Tudtad, hogy ez a fantasztikus nedű több mint hetvenféle gyógyító és fiziológiai hatással bír? Számos fontos vitamint és ásványi anyagot tartalmaz, többek között B1-, B2-, B5-, B6-, C- és K-vitamint, folsavat, vasat, cinket, mangánt, rezet, krómot, nátriumot, káliumot, niacint és magnéziumot. Amellett, hogy jó hatással van az emésztésre, nyugtató, antibakteriális hatású, energiát ad és erősíti az immunrendszert, ásványi anyagainak köszönhetően pedig megelőzi az elhízást is.