A bodico.hu webshop külön oldala,
ahol egészséggel, szépséggel kapcsolatos cikkek, tanácsok, praktikák, ételreceptek, képek, videók, versek, idézetek, gondolatok találhatóak.

Ismered ezt az illatot?

Ajánld ismerőseidnek! 







A Cacharel márkát Jean Bousquet találta ki és alapította meg 1962- ben, a délfranciai Nimes-ben. A varrógépekkel foglalkozó üzletember gyermekét már gyerekkorától fogva beszippantotta a divat világa.  A Cacharel parfümöket (a Camargue kis madárról kapta a nevét) a nőiesség inspirálta, túltengenek aktivitásban és minden színben pompáznak. Kitűnnek könnyedségükkel, érzékeny és finom tónusaikkal, nemes összetételükkel. A Cacharel parfümök alkímiájában összekapcsolódnak a hagyományos és a modern hatások, melyek a márka számára megkülönböztető jeleként szolgálnak. 

A Cacharel LOULOU a kínai fahéjfa mágikus illatára épül. Nyitányként a mimóza, írisz, liliom ánizzsal tárul elénk, a parfüm szívét is egzotikus virágok aromája alkotja, mint a narancsvirág. Alapját vanília, szantálfa, pézsma és tömjén alkotja, ami tovább hangsúlyozza az illat egzotikus mélységét.
A Lou Lou tökéletes kiegészítő minden nap minden szakában, illatának köszönhetően mindig a figyelem középpontjában lehet, így különösen illik az ünnepi alkalmakhoz, amikor az est királynőjévé varázsolja viselőjét. Tökéletes kifejezője az érzékiségnek és a szenvedélynek.



A LOULOU virágos - édes illatkompozíció. 
Az illat összetevői:
  • Fejillat:     mimóza, írisz, liliom, szilva, kínai fahéjfa, viola, jázmin, cassia (friss fű illatú), ánizs
  • Szívillat:     tubarózsa, narancsvirág, nősziromgyökér, napraforgó, ylang-ylang
  • Alapillat:     szantálfa, pézsma, benzoin (vaníliás, balzsamos illat), vanília, tömjén.
Így keresd: B-45. 
100, 50 és 30 ml-es kiszerelésben tudod megvásárolni. ITT