A bodico.hu webshop külön oldala,
ahol egészséggel, szépséggel kapcsolatos cikkek, tanácsok, praktikák, ételreceptek, képek, videók, versek, idézetek, gondolatok találhatóak.

13 jel, hogy épp elpazarolod az életedet


Ajánld ismerőseidnek! 





  1. Túl sok időt töltesz olyan dolgokkal, amelyekkel nem kellene. TV-nézés, videó-játék, Interneten szörfözés, folytonos kocsmázás, és a többi. Tényleg ezekkel a dolgokkal akarod tölteni életed legnagyobb részét? Jobb lesz ettől az életed? Ez alapozza meg jövődet?
  2. Sokat reklamálsz és elégedetlenkedsz. A főnöködről, a szomszédodról, a barátaidról, a sarki boltosról, és úgy általában mindenről. Ez csak arra jó, hogy megragadj önnön negatívságodban.
  3. Nem fejlődsz. Ha nem állítasz folyton új kihívásokat az agyad elé, olyanná válik, mint egy elhagyott kis pocsolya.
  4. Túl sok negatív gondolatod van magaddal kapcsolatban.
  5. Nem vagy inspirált. Olyan nem létezik, hogy nincs valami szenvedélyed, legfeljebb félsz belevágni, hogy megtaláld mi az.
  6. Nincsenek terveid a jövőre.
  7. Túl sok időt töltesz olyan emberekkel, akik nem járulnak hozzá a fejlődésedhez. Könnyű olyan emberek közt ragadni, akik csak elszívják a pozitív energiáidat, és semmit sem adnak cserébe




  1. Mobil-függő vagy. Ha folyton csak a telefonodat nyomkodod, csomó tartalmas, boldog pillanat szaladhat el melletted észrevétlenül az életben.
  2. Lényegtelen dolgokra pazarlod a pénzed.
  3. Nem alszol eleget.
  4. Nem figyelsz a testedre. A rendszeres mozgás és a helyes táplálkozás, önmagában nagyot lendíthet az életed minőségén.
  5. Sosem hagyod el a komfortzónádat. Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz.
  6. Nem azt az életet éled, amit élni szeretnél.

A fenti 13 jelet a Facebook-on találtuk, és érdemesnek tartottuk megosztani Veletek.

Biztosak vagyunk benne, hogy van még sokkal több is, de talán első lépésként erre a 13-ra érdemes odafigyelni, hogy 

ne pazarold el az életedet!