A bodico.hu webshop külön oldala,
ahol egészséggel, szépséggel kapcsolatos cikkek, tanácsok, praktikák, ételreceptek, képek, videók, versek, idézetek, gondolatok találhatóak.

Búcsút inthetsz az ősz hajszálaknak ezzel az ősi recepttel

Ajánld ismerőseidnek! 





Általában, az ősz haj az egyik legnagyobb esztétikai problémája a férfiaknak és nőknek egyaránt. Ez befolyásolja a magabiztosságot és így kihatással van az egész életünkre.

Tehát ezért gyakran próbálkozunk a különböző kezelésekkel, legvégső esetben pedig a hajfestékhez nyúlunk. Kozmetikai termékek találhatók szinte mindenhol, de általában ezek tele vannak vegyszerekkel, és nem hosszú távú megoldás.

Sajnálatos, hogy egyre több akár már 30 éves embert érint ez a probléma. Szerencsére van megoldás a problémára, ami természetes, és nem ártalmas az egészségünkre.

Az interneten találtam egy ősi recept, amely sötétebbé teszi az ősz hajszálakat.





Elkészítés és hozzávalók:

Vegyünk 5-6 közepes burgonya és és húzzuk le a héját.
Tegyük a héját egy fazékba és öntsd fel két csésze vízzel. Tegyük a tűzhelyre és forralás után takarékon főzzük még 15-20 percig. Ezután vegyük le a fazekat a tűzhelyről.
Várjuk meg, hogy lehűljön, és utána öntsük egy a nagy tálba, és távolítsa el belőle a krumplihéjat.
Tároljuk a vizet egy légmentes palackban.
Tehetünk bele néhány csepp illóolajat az illata miatt.
Mossuk meg a hajunkat úgy ahogy szoktuk.
Használjuk a krumplihéj vizet. Gondosan dörzsöljük be vele a hajunkat, jól masszírozzuk át az egész fejünket. Fontos, hogy utána ne öblítsük le a hajat.
Utána megszáríthatjuk a hajunkat.
Ismételjük meg a kezelést naponta vagy hetente 2-3 alkalommal pár hónapig.
Az eredmény nem látható az első kezelések után, ezért kérjük, légy türelemmel.

Forrás itt található: