A bodico.hu webshop külön oldala,
ahol egészséggel, szépséggel kapcsolatos cikkek, tanácsok, praktikák, ételreceptek, képek, videók, versek, idézetek, gondolatok találhatóak.

Te melyik utat választod?

Ajánld ismerőseidnek! 





Melyik úton sétálnál most végig a legszívesebben?
Válassz egyet a képek közül és olvasd el, mit ír rólad!

1. Nagyon barátságos ember vagy. Szereted az emberekkel megosztani az életed fontos részeit. Keményen dolgozol (néha túl keményen) és ez azért van, mert aggódsz a jövőd miatt. Próbálod megtalálni annak a módját, hogy biztosítsd az anyagi biztonságodat. Legyél bizakodó a jövőddel kapcsolatban, minden jól fog alakulni!



2. Mindent megteszel annak érdekében, hogy elérd a céljaidat. Más emberek is csodálják a kitartásodat és az elszántságodat, de néha vakmerő vagy. Ne feledd, hogy az embert a valódi (belső) értékei határozzák meg és nem az, hogy milyen tárgyi dolgokat birtokol. 

3. Mindig készen állsz arra, hogy segíts másoknak. Szavahihető ember vagy, aki sok ember támasza. De ha valaki csalódást okoz neked, ez a személy aligha nyeri vissza a bizalmadat. Néha talán a te érdeked is, hogy segíts mások problémáit megoldani, mert így láthatod, hogy milyen helyzetekbe ne kerülj bele. Mikor kérik a segítséged segíts, de te nem tudod más útját járni. Az élet egy iskola és azért vagyunk itt, hogy minden nap tanuljunk.


4. Vidám ember vagy, aki mindig igyekszik meglátni az élet pozitív oldalát. A lehető legboldogabban szeretnél élni minden egyes napot. Bizonyos esetekben hirtelen és meggondolatlanul cselekszel. Tanuld meg lenyugtatni az elméd, ezáltal az életedet is. Lélegezz nyugodtan és értékeld a csodákat. Élj meg mindegy egyes pillanatot!

5. Nagyon racionális, őszinte, nyugodt és hűséges ember vagy. Néha úgy gondolod, hogy nem értesz azokhoz a dolgokhoz, amihez a többiek igen. A lényeg, hogy ne alacsonyítsd le magad. Higgy magadban és a képességeidben.

6. Csendes és optimista ember vagy. Békét és nyugalmat szeretnél a környezetedben. Sokszor úgy éred ezt el, hogy kerülöd a konfliktus helyzeteket, még akkor is, ha neked van igazad. Fontos lenne, hogy kifejezd érzéseidet! Ne várd el, hogy mások kitalálják, hogy te mit is gondolsz valójában.

Forrás itt található:
http://joportal.hu/jotettek/4113/te_melyik_utat_valasztod_
Fordította: Lehotszky Liliána - Jóportál