A bodico.hu webshop külön oldala,
ahol egészséggel, szépséggel kapcsolatos cikkek, tanácsok, praktikák, ételreceptek, képek, videók, versek, idézetek, gondolatok találhatóak.

Finom és hatékony: zsírégető fűszerdiéta


Ki mondta, hogy fogyni csak úgy lehet, ha egész nap ízetlen ételeken rágódsz? A nehezen emészthető, túl fűszeres ételek persze nem segítik az emésztést és a fogyást, de ha nem mindent csak sóval borítasz be, akkor a fűszerek a diétádat is hatékonyabbá tehetik.













A fűszerként is használható gyógynövények segítik a méregtelenítést, kimossák a sejtek között megrekedt vizet, fertőtlenítik az emésztőrendszert, és segítik az anyagcserét. A gyomorban vérbőséget okozva hatékonyabbá teszik az emésztést, ráadásul a változatos ízvilágnak köszönhetően könnyebb lesz követned a diétát, nem csábulsz el a gyorsételektől vagy a csokitól. 













Ha zsírégető fűszerekkel segítenéd a fogyást, akkor a könnyű, kalóriaszegényeket ízesítsd például anyagcsere fokozó fahéjjal, vírusölő fokhagymával, vérbőséget fokozó oregánóval, vízhajtó petrezselyemmel, vagy kakukkfűvel, esetleg az emésztést könnyítő gyömbérrel vagy szegfűszeggel.